• wat-icon
 • zon-icon
 • maan-icon
 • opening-icon
 • info-icon
 • kalender-icon

Jagen in kindertaal...In het schooltje in Kaster waar onze jongste dochter Emilienne zit, zijn ze bezig met het thema 'Ik ben even juf/meester'. Emilienne vertelde me dat het binnenkort haar beurt was om te vertellen over een thema, hobby of beroep en dat ze graag over het onderwerp 'Jagen' wat wou vertellen. Een tijdje geleden kwam ik een leuke online presentaties van KNJV tegen en daar hebben we ons op gebaseerd om zelf een presentatie te maken die

1) leuk is om naar te kijken, 2) informatief is en 3) interactief is.

Als iemand deze ook voor zijn/haar zoon/dochter wil gebruiken om bijvoorbeeld een spreekbeurt in klas te geven, laat het gerust weten. Mits enkele kleine aanpassingen is dit voor iedereen bruikbaar en kinderen en leraars informeren over onze passie, daar zou iedereen toch achter moeten staan...

Klik hier voor onze presentatie. Heb je vragen, opmerkingen of tips, laat gerust weten want we kunnen aanpassen kan tot ze de presentie moet geven. Dank bij voorbaat!

Met weidelijke groet,

Kristof


65 keer bekeken0 reacties
 • wordpress-wit
 • Facebook - White Circle
 • Twitter - White Circle
 • Google+ - White Circle
 • Pinterest - White Circle
 • Instagram - White Circle
 • Fireflies-wit
JLLC UNI.png
bowhunt.png
Biocrea logo-02b.png
logo-wit.png

© Copyright 2018 all rights reserved by Jachtsite.