top of page

TEAMBUILDING
JACHT

logo jachtsite4.png
Houten paneel

Gemotiveerd personeel, opgetogen zakenrelaties of een sterkere klantenbinding? Tevredenheid is één van de basispijlers van een succesvolle onderneming, en die tevredenheid kan gestimuleerd worden aan de hand van passende teambuilding. Heb je genoeg van paintball-, sumoworstelen-, segway- of blaaspijpteambuildings? Jachtsite heeft voor u een unieke teambuilding uitgewerkt waar nog jaren zal over gesproken worden! Maatwerk en originaliteit voeren bij ons de bovenhand zodat u bij al uw contacten op een goed blaadje komt te staan!

Tijdens deze teambuilding leren wij u op een ludieke, leerrijke, interessante maar vooral leuke manier, kennismaken met de verschillende aspecten van jacht. Tijdens dit event is er geen seconde tijd voor verveling, wel integendeel. De schitterende kaders van kasteeldomeinen Calmont of Saulchoir of Ferme d'Ecavée zullen jullie sowieso weten te bekoren. Indien gewenst doen wij deze teambuilding ook op verplaatsing. 

pluim.png

Ons programma

Van ‘s middags tot ‘s avonds (12u00-21u00) voorzien wij voor u en uw gezelschap een heel gevarieerd programma. U zal allerlei zaken horen, zien en doen die u voorheen nog nooit gehoord, gezien of gedaan heeft. Deze unieke teambuilding is dan ook een absolute aanrader. De teambuidling is voor groepen vanaf ongeveer 20 tot 25 personen. Grotere groepen kunnen dit programma ook volgen mits een aangepaste planning.

U kan ook kiezen voor enkel de keynote met wilddiner (18u00-22u00). Wij laten u dan kennis maken met jacht en het belang van jacht in combinatie met een heerlijk wilddiner. Reserveer deze heerlijke, leerrijke en ontspannende avond op een unieke locatie. Deze formule kan voor groepen tot 250 personen. 

Meet the team.

Hoe wij omschreven worden?

Boordevol energie, hands-on, zelfrelativerend, to the point, met 
kennis van zaken en vooral als inspirerende buitenbeentjes. Deze mannen zijn pas tevreden als hun klanten tevreden zijn!

kristof.jpg
lysander.jpg
vilkas foto Matthias Sabbe.jpg

Kristof
Vandewoestijne

Grafisch ontwerper

Oprichter van    
www.jachtsite.be
www.jagersliga.be

Bijna 20 jaar ervaring in de jachtsector.

Lysander
Werbrouck

Consultant

Oprichter van    
www.jagersliga.be

 


Bijna 15 jaar ervaring in de jachtsector.

Matthias

Sabbe
Consultant

Teammedewerker
Team-W Jagersliga


Bijna 5 jaar ervaring in de jachtsector.

12u00-12u30

Ontvangst.

Tijdens de lunch met soep en belegde broodjes, stellen wij ons team voor aan de groep en maken kennis met de deelnemers en we overlopen het dagverloop.
 
Assortiment broodjes & beleg
Seizoenssoep
Waters inbegrepen

12.png
pluim01.jpg
shutterstock_324403763.jpg
56F145A7-EA8B-4DF7-A15C-CB765B737DBB.jpeg
pluim02.jpg

12u30-14u00

Keynote Jacht.

Jagen doen mensen al duizenden jaren.Het is pas sinds enkele decennia dat er een afkeer is ontstaan tegen het doden van dieren. Eigenlijk bizar als je weet dat de vleesconsumptie spectaculair gestegen is. Hoe komt dat? Daarnaast bekijken we wat jagers zoal doen, wat de verschillende manieren van jacht zijn en waarvoor jagers zoal aangesteld worden. 
Een heel verhelderende kijk op alles wat met jacht te maken heeft.

12u30.png

14u00-16u30

Actief jagen.

We delen iedereen op in kleinere groepen naargelang de grootte van de hele groep. Eén van de groepen gaat actief op jacht op de wildsoorten die op dat moment bejaagd mogen worden. De theorie van de keynote wordt toegepast in het veld. We leggen de veiligheid in de praktijk uit en tonen het verschil tussen de verschillende soorten jachtwild.
Veiligheid primeert ten allen tijde.

14.png
pluim03.jpg
BB4DC37E-FDE2-4FC0-8D7F-BE31AE3F17E6 small.jpg
83226A64-8328-46A4-947D-07AA61ECE6F5-small.jpg
pluim04.jpg
14.png

14u00-16u30

Elektronisch kleischieten.

In deze spannende competitie gaat u op jacht naar kleiduiven. Bij het laserklei-
duifschieten wordt er door vijf deelnemers tegelijkertijd geschoten. Wie raakt de eerste kleiduif en wie wint de competitie? Dit kleiduifschieten is volstrekt ongevaarlijk want er wordt geschoten met infrarood. De geweren hebben ook geen terugslag zoals bij het gewone kleiduifschieten.

16u30-18u00

Brouwerij De Kluiz

Is de groep niet groter dan 15 personen, dan verplaatsen we ons naar brouwerij De Kluiz waar we genieten van de degustatie van enkele lokaal gebrouwen specialiteiten. Pascal Jayer, brouwer en eigenaar, zal de rondleiding geven. Hij geeft met heel veel liefde, vakkundige uitleg over zijn bieren van hoge gisting. We proeven een 7-tal artisanaal gebrouwen bieren.

16u30.png
pluim05.jpg
jachtdiner-112.jpg
jachtdiner-131.jpg
pluim01.jpg

18u00-19u00

Receptie

We kleden ons om en maken ons klaar 
voor het diner. Tijdens de receptie is er Cava, bier en frisdrank en 2 culinaire hapjes. Kristof & Lysander vatten
de dag samen.​

Voorbeeldhapjes

Consommé van patrijs
Hoorn des overvloeds, hyssop

Crostini met hazenpastei 
Zoete ui & kumquat

18.png

19u00-21u00

3-gangen wilddiner

met aangepaste wijnen, dessertwijn en waters

Voorbeelddiner

Hertenkalf ’Crudo’
Amandel & radicchio

Fazant ‘Fine Champagne’
Grondwitloof

Donkere chocolade
Pepermunt & Jägermeister

19.png
pluim02.jpg
jachtdiner-143b.jpg
Seize the Season - Castle Edition-62.jpg

OPTIONEEL

Avondprogramma

Vanaf 21u00 start het avondprogramma. Dit omvat bijkomende dranken, bediening en indien gewenst ook een DJ om het feest verder te zetten.

shutterstock_201275288.jpg

OPTIONEEL

Overnachtingsmogelijkheden

In de streek zijn ook tal van mogelijkheden om te overnachten. Dat kan van basic tot luxe. In samenwerking met Selectair Suntour 

(Erkenningsnummer: 2167) zorgen wij dat uw verblijf ook op dat gebied onvergetelijk wordt. Wij hebben ook een shuttledienst om u en uw gezelschap van het domein naar een hotel naar keuze te brengen en terug op te pikken.

shutterstock_201275288.jpg
The-Pandhotel-Brugge040.jpg
shutterstock_393692671.jpg

OPTIONEEL

Reportage

Wilt u van deze schitterende dag ook een permanent aandenken en enkele schitterende foto's van uw team? Onze professionele huisfotografen zorgen voor prachtige beelden!

shutterstock_201275288.jpg

OPTIONEEL

Initiatie kleischieten

Heeft u de smaak te pakken na deze dag en wilt u een initiatie in echt kleischieten? Ook daar kan u bij ons voor terecht. Wij hebben verschillende locaties waar wij terecht kunnen om u en uw team de kneepjes van het vak te leren.

shutterstock_201275288.jpg
JLLC Aspiranten 09_07_22 -11.jpg
shutterstock_2233927831b.jpg

OPTIONEEL

Roofvogelworkshop

Ervaar de emotie om oog in oog te staan met de heersers van het luchtruim. 
Na de demonstratie bereiden we je voor om zelf verschillende roofvogels te vliegen en leren we je loerdraaien en de eeuwenoude valkeniersknoop. Om het evenement af te sluiten tonen we je graag onze meest impressionante vogels en trucs.

shutterstock_201275288.jpg
mogelijkhede

OPTIONEEL

shutterstock_201275288.jpg

SimWay Hunt

Deze levensechte simulator volgt je geweerloopbeweging zodat je je bewegingsgegevens visueel kunt herspelen en analyseren. Dit is ook wat SimWay tot een perfecte leertool maakt voor elke aspirant-jager en voor jagers die beperkt kunnen jagen maar toch een goeie voorbereiding nastreven.
Uiteraard is dit ook een ideale manier om een leuke teambuilding voor niet-jagers te organiseren.

simway-hunt-grouse-3-1920x1080.webp
AdventureZone Offroad Challenge by 4T6-310b.jpg

OPTIONEEL

shutterstock_201275288.jpg

Boogjacht initiatie

De initiatie wordt uitgevoerd met compound jachtbogen. We beginnen met enkele oefenpijlen. De instructeurs zullen de schiethouding van de schutters verbeteren. Het is niet eenvoudig, maar verbeteren gaat snel. Na een aantal pijlen zal blijken dat men zich steeds meer vertrouwd voelt. Nadien volgt een competitie op 3D-doelen 

Donker hout

Wat onze klanten zeggen...

Beste heren,

 

Naar aanleiding van de teambuilding van afgelopen weekend wou ik jullie nog even bedanken. De genodigden waren erg positief over het verloop. Jullie passie en enthousiasme bleef hangen en was gisteren gespreksonderwerp nummer één. Ikzelf ben alvast gebeten door de jacht, dus mij wisten jullie te overtuigen! Hopelijk kunnen we in de toekomst nog projecten uitwerken . Bedankt voor het enthousiasme, fijn jullie te leren kennen!

 

Groeten, Davy, Event Manager

Houten paneel

Wist je dat een bedrijf dat regelmatig teambuildings organiseert, zijn omzet tot wel 3 keer zo snel ziet stijgen? Zie een teambuilding niet enkel als kost, maar vooral als investering waar je nog lang de vruchten van plukt.

Donker hout

Interesse in deze unieke teambuilding(s)?

U hoeft uiteraard niet het hele pakket te nemen. Ook afzonderlijke teambuildings zijn mogelijk. Wilt u bv alleen de keynote en een initiatie boogjacht, dan kan dat uiteraard ook.

Bel vrijblijvend naar 0496 407 808 voor verdere info.

Jachtteambuilding
op domein Calmont

bottom of page