groot (24).jpg
groot (24).jpg

TEAMBUILDING
JAGEN

ster.png
ster.png
ster.png
groot (24).jpg

Heb je ook genoeg van de zoveelste paintball, lasershoot, degustatie of blaaspijpteambuilding? Wij hebben voor jou een unieke teambuilding uitgewerkt waar nog jaren van zal gesproken worden!

Tijdens deze teambuilding leren Kristof en Lysander u op een ludieke, leerrijke, interessante maar vooral leuke manier, kennismaken met de verschillende aspecten van  jacht. Tijdens dit event is er geen seconde tijd voor verveling, wel integendeel. Ook het schitterende kader zal jullie sowieso weten te bekoren. Na de kennismaking, keynote en jachtinitiatie, volgt een bezoek aan brouwerij de Kluiz waarna we terugkeren naar het domein voor de receptie en het aansluitende 3-gangen wilddiner

Hoe Kristof en Lysander omschreven worden?

Boordevol energie, hands-on, zelfrelativerend, to the point, met kennis van zaken en vooral als inspirerende buitenbeentjes.

PROGRAMMA

12u00 - 12u30

Ontvangst met broodje en koffie.

Tijdens de koffie wordt ons team voorgesteld en het dagverloop uitgelegd

 

Assortiment brood & beleg / Seizoenssoep / Tafelzuur & condimenten
(Waters inbegrepen)

12u30 - 14u00

Keynote “Wat is jacht en waarom is jacht belangrijk”.

14u00 - 16u30

Actief jagen

We maken ons klaar om te gaan jagen in groep en passen de theorie van de keynote toe in het veld, leggen de veiligheid in de praktijk uit en tonen het verschil in de verschillende soorten jachtwild uit. We jagen volgens de regels van de kunst. Tussendoor hoort daar ook een verfrissend drankje bij in het veld. Na de jacht keren we terug naar domein Calmont. 

16u30 - 18u00

Bezoek aan brouwerij De Kluiz

Degustatie van de lokaal gebrouwen specialiteiten en rondleiding in de productie. Elke deelnemer krijgt ook een enveloppe met een 5-tal vragen op die tijdens het brouwerijbezoek kunnen ingevuld worden en bij terugkomst op het domein aan de 
   organisatie worden afgegeven.

18u00 - 19u00

Receptie & prijsuitreiking

Omkleden en klaarmaken voor het diner. Tijdens de receptie is er Cava, bier en frisdrank en 2 culinaire hapjes.    Samenvatting van de dag door Kristof & Lysander. De 3 mensen die het best scoorden, winnen een initiatie kleiduifschieten (op een latere datum te bepalen). (vb hieronder)


Cava / bieren van De Kluiz / frisdranken

 

Consommé van patrijs
Hoorn des overvloeds, hyssop

Crostini met hazenpastei 
Zoete ui & kumquat

19u00 - 21u00

3-gangen wilddiner

met aangepaste wijnen, dessertwijn en waters (vb hieronder)


Hertenkalf ’Crudo’
Amandel & radicchio

Fazant ‘Fine Champagne’
Grondwitloof

Donkere chocolade
Pepermunt & Jägermeister

21u00 - ...

Start avondprogramma (optioneel)

Het avondprogramma omvat bijkomende dranken, bediening en eventueel DJ.

Ook overnachtingsmogelijkheden.

Wat onze klanten zeggen...

Beste heren,

 

Naar aanleiding van de incentive van afgelopen weekend wou ik jullie nog even bedanken. De genodigden waren erg positief over het verloop. Jullie passie en enthousiasme bleef hangen en was gisteren gespreksonderwerp nummer één. Ikzelf ben alvast gebeten door de jacht, dus mij wisten jullie te overtuigen! Hopelijk kunnen we in de toekomst nog projecten uitwerken .

Bedankt voor het enthousiasme, fijn jullie te leren kennen!

 

Groeten, Davy

Event Manager

groot (20).jpg

Interesse in deze unieke teambuilding?

Bij voorkeur organiseren wij de teambuildings op vrijdag vanaf 21 oktober tot 27 januari. Bij uitzondering kan ook op zaterdag, maar daar zijn de mogelijkheden beperkt.

Deze teambuilding kan vanaf minimum 8 tot maximaal 20 personen. Grotere groepen kunnen, maar dan is dat enkel voor de keynote en het wilddiner. 

Enkele sfeerbeelden

Donker hout

Wist je dat een bedrijf dat regelmatig teambuildings organiseert, zijn omzet tot wel 3 keer zo snel ziet stijgen? Zie een teambuilding niet enkel als kost, maar vooral als investering waar je nog lang de vruchten van plukt.

Keynote & Wilddiner

U kan uiteraard ook reserveren voor enkel de keynote met wilddiner. Wij laten u kennis maken met jacht en het belang van jacht in combinatie met een heerlijk 3-gangen wilddiner verzorgd door chef Thomas De Kimpe en zijn team. Reserveer een heerlijke, leerrijke en ontspannende avond op de unieke locatie. Een echte aanrader. (40 tot 60 personen)