top of page

Jachthond gezocht?!

gezocht.png

Iedereen maakt het wel eens mee dat je niet aan genoeg honden raakt voor een jachtdag. Uiteraard is jagen zonder jachthond echt geen goed idee en een ideaal recept voor wild dat niet teruggevonden wordt en ergens in de dichte dekking gekwetst ligt. Niemand wil dat voorhebben natuurlijk.

Om hierin te ondersteunen kan je via het onderstaande formulier dienst doen één of meerdere van de ongeveer 300 geregistreerde hondenbaasjes. Je kan rekenen op de expertise van een heel arsenaal van specialiteiten. Er zit voor zowat elk type van jacht wel iemand bij die je kan ondersteunen  dus aarzel zeker niet om jouw specifieke wensen door te geven!

 

Van het uiterste noorden van Nederland tot aan de Franse grens zijn voorjagers, en vooral hun hond, op zoek naar een plaats waar ze echt kunnen werken! Er zijn al een pak plaatsen beschikbaar gekomen en we horen enkel positief nieuws.

Waarvoor kan je dienst doen op deze service?

  1. apporteren op duivenjacht

  2. apporteren van waterwild

  3. staande hond op kleinwildjacht

  4. hetsende hond op drijfjacht grofwild

  5. hond gespecialiseerd in stille drukjacht

  6. ...

Wil jij een voorjager met zijn hond(en) helpen? Vul het formuliertje IK HEB PLAATS in (met zoveel mogelijk info) en wij versturen de nieuwsbrief naar alle geregistreerde leden. Laat ook weten hoe het geweest is. Wij horen graag jullie bemerkingen achteraf! 

Heb jij een jachthond en (minstens) een basisjachtopleiding gevolgd maar heb je weinig of geen mogelijkheden om echt te gaan werken met je hond? Vul onderstaand formuliertje IK ZOEK PLAATS volledig in en je ontvangt een mailtje (voorbeeld) telkens wij een beschikbare plaats doorkrijgen.

IK HEB PLAATS!

(voor jachtrechthouders)

Bedankt! Bericht verzonden.

IK ZOEK PLAATS!

(voor jachthondenbaasjes)

Bericht ontvangen! U ontvangt nog een mail met wachtwoord om in te kunnen loggen. Alvast bedankt!

Hallo Kristof,

Nadat ik jouw mail ontvangen had voor een jachtdag op kleinwild op 9/11, wil ik zoals je vroeg eens mijn ervaring van deze dag nalaten. Het is de eerste maal dat ik op een oproep van jachtsite reageer. Het is altijd een stap in het onbekende en je weet niet waar je terecht komt. Maar ik moet eerlijk toegeven dat dit een echte meevaller was. Alhoewel ik eigenlijk geen woord frans praat, ben ik daar toch zeer goed en vriendelijk ontvangen. Ze waren op de hoogte van mijn komst en alles werd goed uitgelegd zodat ik me volledig kon laten gaan met mijn Engelse springer. Ik vond dat mijn hond niet volledig ervoor ging maar des ondanks heeft ze toch haar deel bewezen in het opstoten en apporteren. Met als gevolg,  zeer tevreden jagers en een telefoonnummer uitwisseling. Ik heb terug sympathieke mensen leren kennen en nu is het ijs gebroken om op andere uitnodigingen van jachtsite in te gaan.

Dit is een zeer goed initiatief om hondenbaasjes hun ding te laten doen.

Alvast bedankt hiervoor

 

Met vriendelijke groet

Jürgen

Kristof,

uw kanaal werkt super. Alle nodige honden gevonden op nog geen week tijd voor beide jachtdagen! Top en bedankt!

Dylan

Hey Kristof,

hartelijk bedankt dat we via jouw site aan een top-hond en dito voorjager geraakt zijn. Het was een zalige dag met veel mooi hondenwerk. Patrick was de voorjager van dienst met zijn working Cocker. Klein maar supergoed
Mvg Serge

Dag Kristof,

hartelijk dank voor de bemiddeling. Ik heb afgelopen zondag een prachtige jachtdag gehad in België. Een mooi tableau en mijn hond heeft goed werk kunnen laten zien. Dus de volgende jachtdag staat alweer gepland!

Hartelijke groet, Henk  (Nederland)

bottom of page