Met de regelmaat van de klok vinden we interessante boeken die van ver of dichtbij met jacht te maken hebben of die door jagers geschreven zijn. Op de nieuwe pagina op jachtsite plaatsen we alle interessante lectuur. Heb jij onlangs een mooi, leuk, interessant boek gelezen dat je wil delen met anderen? Stuur een mailtje met de titel, de schrijver en eventueel een korte beschrijving van het boek en we plaatsen het ook online.

chaos.jpg

Een verzameling van emotioneel bobsleeën over de laatste jaren. Gaande van vriendschap, liefde, woede en tot zelfs de dood. Een bundel die vlot leest met een filosofische insteek, en waarin ik me uiteindelijk toch bloot geef.

michel.jpg

Michel Demilie

rewilding.jpg

Bert Poffé en Kiki Nárdiz laten zich inspireren door jager-verzamelaars, nomaden en natuurvolkeren. Met Rewilding ontdek je een meer vrije en natuurlijke manier van eten, slapen, bewegen, spelen en relaxen.

bert.jpg

info@bertpoffe.com

Bert Poffé & Kiki Nárdiz

wolf.jpg

Roelke Posthumus is bioloog en auteur. Zij woonde in de "wolvenzone' in Noorwegen tijdens de terugkeer van de wolf in Scandinavië. Daar raakte ze gefascineerd door het leven en de emoties die hij oproept.

Roelke_Posthumus.jpg

Roelke Posthumus