• wat-icon
 • zon-icon
 • maan-icon
 • opening-icon
 • info-icon
 • kalender-icon

Youth Food Movement


Slow food, duurzame voedselproductie, lokale gerechten: ze lijken aan een onstuitbare opmars bezig, zoals ook het succes van de Youth Food Movement bewijst. Directeur Jorrit Kiewik over de ambities van een zelfbewuste jongerenbeweging en nieuwe perspectieven voor de jacht als voorbeeld van een evenwichtige en verantwoorde benutting van de natuur.


Lees heel het artikel dat net verscheen in 'De Jager', het ledenblad van de Nederlandse Jagers Vereniging hier. De foto op pagina 31 is van één van onze huisfotografen Thomas Pruvoost tijdens een vossenjacht vorig jaar in januari.

Waidmannsgroet, Kristof


137 keer bekeken
 • wordpress-wit
 • Facebook - White Circle
 • Twitter - White Circle
 • Google+ - White Circle
 • Pinterest - White Circle
 • Instagram - White Circle
 • Fireflies-wit
JLLC UNI.png
bowhunt.png
Biocrea logo-02b.png
logo-wit.png

© Copyright 2018 all rights reserved by Jachtsite.