• wat-icon
 • zon-icon
 • maan-icon
 • opening-icon
 • info-icon
 • kalender-icon

Vazal, when comfort meets tradition...


Made in Belgium blijft ook voor dit nieuw jachtitem nog steeds een garantie voor degelijkheid. M'n jachtmaat Jonas heeft onder de naam 'VAZAL' een wel heel handige drukjachtstoeltje zelf ontworpen en geproduceerd. Het is een verbeterde versie van het traditionele jachtzitje dat menig jager meeneemt op drukjacht. Een tripod die ook kan draaien! Gemaakt met niets dat topmaterialen als leer, inox, eshout en top-rollagers zorgen voor een jarenlang plezier. Voor meer info : klik hier om naar de pagina van VAZAL te gaan.100 keer bekeken0 reacties
 • wordpress-wit
 • Facebook - White Circle
 • Twitter - White Circle
 • Google+ - White Circle
 • Pinterest - White Circle
 • Instagram - White Circle
 • Fireflies-wit
JLLC UNI.png
bowhunt.png
Biocrea logo-02b.png
logo-wit.png

© Copyright 2018 all rights reserved by Jachtsite.