top of page

ADVERTEREN OP JACHTSITE?

beton

Organiseer je binnenkort een leuk event? Zijn er opendeurdagen waar je mensen naartoe wil trekken? Wordt je verdeler van een nieuw merk of wil je gewoon dat jouw bedrijf in the picture komt te staan? Jachtsite heeft ondertussen een enorm bereik in zowel België als Nederland via social media, via de website en uiteraard ook via de nieuwsbrieven. Via onderstaande opties bereik je alvast het doelpubliek dat je zoekt!

laptop jachtsite.png

NIEUWSBRIEF

Drie keer per jaar sturen wij onze nieuwsbrief met interessante nieuwtjes en weetjes omtrent zowat alles wat met jacht te maken heeft naar een e-mailbestand van +6000 jagers e-mailadressen. Een voorbeeld van onze laatste nieuwsbrief kan u hier vinden. Voor de nieuwsbrief hebben wij verschillende mogelijkheden:​​

€ 550,-

banner met korte beschrijving van uw event/artikel/zaak als laatste item in 1 nieuwsbrief met doorlink naar een door u gekozen website/emailadres (max. 2 advertenties per nieuwsbrief) 

€ 1.250,-

banner met korte beschrijving van uw event/artikel/zaak als laatste item in 3 nieuwsbrieven met doorlink naar een door u gekozen website/emailadres (max. 2 advertenties per nieuwsbrief) 

WEBSITE

 

Op www.jachtsite.eu kan u zowel op de landingspagina als op de netwerkpagina uw logo met doorlink naar een door u gekozen website/emailadres plaatsen. Wilt u een specifieke aparte pagina waar uw winkel, product of event in de verf wordt gezet, dan kan u ook daarvoor bij ons terecht. Onderstaande prijzen zijn prijzen per jaar. Onze website genereert maandelijks om en bij de 5.000 bezoekers.

€ 1.100,-

Logo met doorlink naar een door u gekozen website/emailadres op de landingspagina van jachtsite net onder de inleidende tekst.  (1 jaar)

€ 450,-

Logo met doorlink naar een door u gekozen website/emailadres  op de pagina: www.jachtsite.be/jachtnetwerk of www.jachtsite.be/jachtaandelen voor mensen die jachtreizen willen promoten. (1 jaar)

SOCIAL MEDIA

 

Jachtsite facebookpagina : 8.000 volgers,

Jachtsite instagrampagina : 1.250 volgers

Als u een interessant event organiseert of als u een interessante promo kan aanbieden, dan kan u daarvoor ook een post op onze social-media pagina's laten plaatsen met doorlink naar een door u gekozen website/emailadres. Omdat wij onze social-media pagina's niet vol willen proppen met reclame, plaatsen wij slechts 5 advertenties/week.

€ 350,-

Eenmalige info-post op onze facebookpagina met doorlink naar een door u gekozen website/emailadres 

€ 250,-

Eenmalige info-post op onze instagrampagina met doorlink naar een door u gekozen website/emailadres  

Alle prijzen zijn excl. btw

bottom of page