Adverteren op Jachtsite?

logo.png

Organiseer je binnenkort een leuk event? Zijn er opendeurdagen waar je jagers naartoe wil trekken? Wordt je verdeler van een nieuw merk of wil je gewoon dat jouw bedrijf in the picture komt? Jachtsite heeft ondertussen een enorm bereik in zowel België als Nederland via social media,via de website en uiteraard ook via de nieuwsbrieven. Met onderstaande mogelijkheden bereik je alvast het doelpubliek dat je zoekt!

Nieuwbrief

Drie keer per jaar sturen wij onze nieuwsbrief met interessante nieuwtjes en weetjes omtrent zowat alles wat met jacht te maken heeft naar een e-mailbestand van +6000 jagers e-mailadressen. Een voorbeeld van onze laatste nieuwsbrief kan u hier vinden. Voor de nieuwsbrief hebben wij verschillende mogelijkheden:​​

€ 500,-
€ 1.250,-
€ 650,-

banner onderaan 1 nieuwsbrief met doorlink naar een door u gekozen website/emailadres (max. 1 per nieuwsbrief)

banner onderaan alle nieuwsbrieven met doorlink naar een door u gekozen website/emailadres (max. 1/jaar)

banner met korte beschrijving van uw event/artikel/zaak als laatste item in de  nieuwsbrief met doorlink naar een door u gekozen website/emailadres (max. 2 dergelijke items per nieuwsbrief 

Website

 

Op www.jachtsite.eu kan u zowel op de landingspagina als op de netwerkpagina uw logo met doorlink naar een door u gekozen website/emailadres plaatsen. Wilt u een specifieke aparte pagina waar uw winkel, product of event in de verf wordt gezet, dan kan u ook daarvoor bij ons terecht. Onderstaande prijzen zijn prijzen per jaar. Onze website genereert maandelijks om en bij de 5.000 bezoekers.

€ 1.000,-

Logo met doorlink naar een door u gekozen website/emailadres op de landingspagina van jachtsite net onder de inleidende tekst. 

€ 125,-

Logo met doorlink naar een door u gekozen website/emailadres  op de pagina: www.jachtsite.be/jachtnetwerk 

SOCIAL MEDIA

 

Jachtsite facebookpagina : +7.000 volgers,

Jachtsite instagrampagina : +1.000 volgers

Als u een interessant event organiseert of als u een interessante promo kan aanbieden, dan kan u daarvoor ook een post op onze social-media pagina's laten plaatsen met doorlink naar een door u gekozen website/emailadres. Omdat wij onze social-media pagina's niet vol willen proppen met reclame, plaatsen wij slechts 5 advertenties/week.

€ 300,-
€ 150,-

Eenmalige info-post op onze facebookpagina met doorlink naar een door u gekozen website/emailadres 

Eenmalige info-post op onze instagrampagina met doorlink naar een door u gekozen website/emailadres  

 

Jachtaandelen/jachtreizen

 

Jachtsite website heeft maandelijks om en bij de 5.000 bezoekers

Jachtsite facebookpagina : +7.000 volgers,

Jachtsite instagrampagina : +1.000 volgers

U wil een groep opvullen voor een jachttrip naar Hongarije? U wilt uw aandelen meer in de kijker zetten? Hieronder ziet u onze betalende mogelijkheden. Onderstaande prijzen zijn enkel voor aanbieders van jachtaandelen en/of jachtreizen.

€ 200,-

Op de pagina www.jachtsite.be/jachtaandelen wordt 1 aanbieding geplaatst. Dat kan eventueel met logo van jouw bedrijf en een doorlink naar een specifieke pagina waar je aanbieding op staat.

€ 300,-

Wilt u voor optie 1 en 2 ook aansluitend dat wij eenmalig deze specifieke pagina aanprijzen op de facebookpagina van jachtsite, dan kan dat voor €75,-/advertentie.

De advertenties blijven maximaal 3 maand online, tenzij dit wegens volzet, vroeger weg moet.

Alle prijzen op deze pagina zijn steeds excl.btw