top of page

Jacht ligt dezer dagen steeds meer onder vuur. Niet omdat een meerderheid van de bevolking tegen jagen is maar helaas gaat de op sensatie beluste pers wel heel vaak volledig mee in de verhaaltjes van anti-jagers zonder ook maar de minste moeite te doen om deze verhalen ook maar even snel te dubbelchecken. Sensatie vult nu eenmaal de 'boekskes' en hun portemonnee natuurlijk. 

 

Om weerwerk te bieden aan de constante anti-jacht propaganda, is Jens van Nordic Safari Club - Communication gestart met een ‘call-to-action’ maillijst. Jagers van over de hele wereld die willen meehelpen om op te treden waar mogelijk en waar nodig kunnen zich onderaan dit artikel inschrijven op de lijst. Jens zal deze lijst gebruiken om jagers op regelmatige tijdstippen op te roepen om actie te ondernemen bij bijvoorbeeld:

1)      Handtekening op pro-jacht petities

2)      E-mails versturen naar politici, bedrijven en organisaties

3)      Likes, shares en comments geven op berichten op social media

Een grote lijst van jagers die bereid zijn op te vechten voor de goeie zaak is een heel effectieve tool. En vooral omdat het volledig onafhankelijk is van sociale media!

Het is uiteraard helemaal aan jou of je wilt reageren op een bepaalde call-to-action of niet. Hij zal je gewoon informeren. Het enige wat je moet doen om deel uit te maken van dit bestand is je e-mailadres en land van verblijf (dit laatste alleen om te voorkomen dat iedereen met lokale problemen wordt gespamd) invullen.
Er is een link om uit de lijst te stappen in elke call-to-action die hij zal versturen. De adressen worden ook niet gebruikt voor marketing en zullen uiteraard ook met niemand gedeeld worden.

Ik heb me alvast ingeschreven! Nu jij nog!

bottom of page