Genoeg van de zoveelste paintball-teambuilding? Van een incentive lasershooting, sumoworstelen of blaaspijpschieten? Er is eigenlijk maar één woord voor het programma dat JACHTSITE en POINT IT OUT voor u uitgewerkt hebben:

UNIEK!

Kristof & Thijs, 2 gedreven ondernemers met een enorme passie voor jacht, leren jullie tijdens een 9u durende incentive op een ludieke, leerrijke, interessante maar vooral leuke manier, kennis maken met jacht. Tijdens dit event, is er geen seconde tijd voor verveling, wel integendeel. Ook het schitterende kader en glooiende landschap van domein Calmont zal jullie sowieso weten te bekoren. Na de kennismaking, keynote en jachtinitiatie, volgt een bezoek aan brouwerij de Kluiz waarna we terugkeren naar domein Calmont voor de receptie en het aansluitende 3-gangen wilddiner dat verzorgd wordt door chef Thomas De Kimpe en zijn team. Thomas stond aan de zijde van chef Peter Goossens van ***restaurant Hof van Cleve. Fotograaf Gunther, jachtwachter Olivier en hondenman Dirk zorgen mee voor de logistieke ondersteuning van deze dag.

jachtdiner-144.jpg

Hoe Kristof en Thijs omschreven worden?

Boordevol energie, hands-on, zelfrelativerend, to the point, met kennis van zaken en vooral 2 inspirerende buitenbeentjes.

PROGRAMMA

12u00 - 12u30

Ontvangst met broodje en koffie.

Tijdens de koffie wordt ons team voorgesteld en het dagverloop uitgelegd

 

Assortiment brood & beleg / Seizoenssoep / Tafelzuur & condimenten
(Waters inbegrepen)

12u30 - 14u00

Keynote “Wat is jacht en waarom is jacht belangrijk”.

door Thijs Visser en Kristof Vandewoestijne

14u00 - 14u30

Vertrek naar het jachtrevier.

We gaan in groep jagen met verschillende types jachthonden.

We passen de theorie van de keynote toe in het veld, leggen de veiligheid in de praktijk uit en tonen het verschil in de soorten jachthonden uit.

14u30 - 16u30

Actief jagen

We bejagen het jachtrevier volgens de regels van de kunst. Tussendoor hoort daar ook een verfrissend drankje bij in het veld. Na de jacht keren we terug naar domein Calmont. 

16u30 - 18u00

Bezoek aan brouwerij De Kluize

Degustatie van de lokaal gebrouwen specialiteiten en rondleiding in de productie. Elke deelnemer krijgt ook een enveloppe met een 5-tal vragen op die tijdens het brouwerijbezoek kunnen ingevuld worden en bij terugkomst op het domein aan de 
   organisatie worden afgegeven.

18u00 - 19u00

Receptie & prijsuitreiking

Omkleden en klaarmaken voor het diner. Tijdens de receptie is er Cava, bier en frisdrank en 2 culinaire hapjes.    Samenvatting van de dag door Thijs & Kristof. De 5 mensen die het best scoorden bij de vragen, ontvangen een initiatie kleiduifschieten (op een latere datum te bepalen).


Cava / bieren van De Kluiz / frisdranken

 

Consommé van partijs
Hoorn des overvloeds, hyssop

Crostini met hazenpastei 
Zoete ui & kumquat

19u00 - 21u00

3-gangen wilddiner

met aangepaste wijnen, dessertwijn en waters


Hertenkalf ’Crudo’
Amandel & radicchio

Fazant ‘Fine Champagne’
Grondwitloof

Donkere chocolade
Pepermunt & Jägermeister

21u00 - ...

Start avondprogramma (optioneel)

Het avondprogramma omvat bijkomende dranken, bediening en eventueel DJ.

Ook overnachtingsmogelijkheden.

Beste Kristof

Beste Thijs

 

Naar aanleiding van de incentive van afgelopen weekend wou ik jullie nog even bedanken. De genodigden waren erg positief over het verloop. Jullie passie en enthousiasme bleef hangen en was gisteren gespreksonderwerp nummer één. Ikzelf ben alvast gebeten door de jacht, dus mij wisten jullie te overtuigen! Hopelijk kunnen we in de toekomst nog projecten uitwerken .

Bedankt voor het enthousiasme, fijn jullie te leren kennen!

 

Groeten, Davy

Event Manager

Wat onze klanten zeggen...

Ook interesse in deze unieke incentive?

Bedankt voor de inzending! Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.

Sfeerbeelden

Wist je dat een bedrijf dat regelmatig incentives en teambuildings organiseert, zijn omzet tot wel drie keer zo snel ziet stijgen? Zie je bedrijfsincentive of teambuilding niet alleen als kost, maar vooral als investering waar je nog lang de vruchten van plukt.

Keynote & Wilddiner

U kan uiteraard ook reserveren voor enkel de keynote met wilddiner. Kristof & Thijs laten u kennis maken met jacht en het belang van jacht in combinatie met een heerlijk 3-gangen wilddiner verzorgd door chef Thomas De Kimpe en zijn team. Reserveer een heerlijke, leerrijke en ontspannende avond op de unieke locatie in het prachtige kader van kasteel Calmont in de Vlaamse Ardennen. Een echte aanrader. Dit programma kan geboekt worden van 40 tot maximaal 60 personen

PROGRAMMA

19u00 - 19u45

Receptie & kennismaking

Tijdens de receptie is er cava, bier en frisdrank en 2 culinaire hapjes.  
 

Consommé van partijs
Hoorn des overvloeds, hyssop

Crostini met hazenpastei 
Zoete ui & kumquat

19u45 - 21u00

Keynote “Wat is jacht en waarom is jacht belangrijk”.

door Thijs Visser en Kristof Vandewoestijne

21u00 - 23u00

3-gangen wilddiner

met aangepaste wijnen, dessertwijn en waters


Hertenkalf ’Crudo’
Amandel & radicchio

Fazant ‘Fine Champagne’
Grondwitloof

Donkere chocolade
Pepermunt & Jägermeister