• wordpress-wit
 • Facebook - White Circle
 • Twitter - White Circle
 • Google+ - White Circle
 • Pinterest - White Circle
 • Instagram - White Circle
 • Fireflies-wit
bowhunt.png
Biocrea logo-02b.png
logo-wit.png

© Copyright 2018 all rights reserved by Jachtsite. 

 • wat-icon
 • zon-icon
 • maan-icon
 • opening-icon
 • info-icon

Wij zijn momenteel met zo'n 12.000 houders van een Vlaams jachtverlof en dan zijn er nog zo'n 20.000 drijvers, jachtwachters en hondentrainers die van 'jagen' hun passie hebben gemaakt.

In een ideale wereld zijn deze allemaal lid van HW, want deze organisatie is elke dag in de weer om naar best vermogen de belangen van de jagerij in Vlaanderen te verdedigen en haar visie te verduidelijken naar het beleid toe en naar alle Vlamingen.

 

Lid worden is veel meer dan een abonnement nemen op 'het ledenblad'. Lid worden van HW is mee bouwen aan een duurzame jacht, gedragen door een gemeenschappelijke Visie en Missie, die het voor jou en je nakomelingen mogelijk maakt om onze gedeelde passie in de toekomst te kunnen garanderen.

 

Naast het ledenblad 'De Vlaamse Jager' zijn ook de elektronische nieuwsbrief en de website belangrijke communicatiekanalen. Je vindt er immers overal de wetswijzigingen en alle mogelijke andere informatie die ons als jagers aanbelangt. Aan onze aanwezigheid op Facebook en andere sociale media wordt gewerkt... daarover zeker meer in de nabije toekomst.

 

Lid zijn is verder bijdragen aan de werking en de professionalisering van het Kenniscentrum. Hun knowhow werd reeds vele malen positief gebruikt door zowel de wetgever als de WBE's.

 

Lid zijn betekent ook 'samen' een tegengewicht vormen tegen organisaties die de jacht willen afschaffen en daarvoor niet twijfelen om ook minder 'kiese' en zelfs valse methodes te gebruiken.

De raad van bestuur van HW bestaat uit tien vrijwilligers (twee per provincie) die volledig gratis en belangeloos ELKE DAG voor jou in de weer zijn, net zoals in het verleden. Met veel enthousiasme en teamspirit staan ze er VOOR JOU.

 

Maar uiteraard zijn er kosten verbonden aan het runnen van een moderne belangenorganisatie met een performant Kenniscentrum. Om een duurzame en kwaliteitsvolle service te leveren in jullie belang is het mogen ontvangen van lidgeld een must, zeker omdat we nog willen uitbreiden met enkele professionele krachten die het Kenniscentrum en de vereniging sterker zullen maken voor de toekomst.

 

Geen lid zijn betekent... meerijden op de trein richting `duurzame jacht' zonder een ticket gekocht te hebben. Jagers horen solidair te zijn en het zou een enorme grote financiële, maar ook een zeer grote morele steun betekenen voor onze vereniging als we alle Vlaamse jagers tot ons ledenbestand mogen rekenen. Hoe meer gewicht we in de schaal kunnen leggen, hoe beter men naar ons wil luisteren in de toekomst.

 

Dit nummer komt daarom terecht bij iedereen... ook bij diegenen die nog geen lidgeld betaalden. Grijp nu je kans en word vandaag nog lid van HVV

 

Voor de prijs van 70 euro per jaar hoef je het niet te laten... op heel wat plaatsen betaal je al meer hoedgeld voor één jachtdag.

Voor wie er nog niet bij is, heeft het bestuur een belangrijke boodschap:

WELKOM BIJ HUBERTUS VERENIGING VLAANDEREN!

en voor alle anderen:

BEDANKT VOOR JULLIE VERTROUWEN!

 

Met weidelijke groeten

Raad van Bestuur

Hubertus Vereniging Vlaanderen

 

© Dit artikel komt uit het ledenblad van Hubertus Vereniging Vlaanderen 'De Vlaamse Jager' van november 2015.

Ben je lid van HVV, jonger dan 36 (of maximaal 5 jaar een jachtverlof), woon je in Vlaanderen (of afkomstig uit Vlaanderen) en wil je ook lid worden van de HVV Jonge Jagers? Neem dan contact op (klikken op jouw provincie) met de verschillende afdelingen, wordt vandaag lid en ontdek alle voordelen!